L’Escola Bressol municipal Pit-Roig, és una escola gestionada per l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

És un espai per compartir i descobrir; un espai per créixer i per viure; un lloc pensat per les criatures de 4 mesos a 3 anys. Aquesta és una etapa educativa molt important, ja que el desenvolupament posterior es basa en les experiències que els infants adquireixen durant aquests primers anys.

A l’Escola Bressol trobareu un equip de mestres i educadores especialitzades en l’educació de la primera infància que tenen com a base de funcionament el treball en equip, sense oblidar la importància i el benefici de compartir amb les famílies, les descobertes i aprenentatges que en fem plegats.

Valorem a l’infant com a una persona amb menys experiència, com a l’única  protagonista del seu aprenentatge, permetent avançar d’acord amb les seves necessitats i interessos i sota la mirada atenta de qui l’acompanya en aquest procés. Respectant el seu ritme permetem que vagin adquirint una autonomia que els dóna seguretat i ganes per seguir superant nous reptes. 

El joc és tan important per al desenvolupament òptim dels nens i les nenes  que l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans l’ha reconegut com un dret de tots els infants. El joc és la forma innata que té l’infant per descobrir i entendre el món. Per això centrem tota l’atenció a oferir diversitat de materials i en l’organització d’espais per fomentar un joc ric i creatiu.

Intentem treure el màxim profit del nostre entorn natural, que és tot un privilegi; la natura que ens envolta és el millor recurs que podríem donar als infants: fem passejades pel nostre entorn més proper contemplant els canvis estacionals.

Fem  del nostre projecte una escola oberta i inclusiva on tothom és benvingut.