Benvolgudes famílies,

Us volem informar sobre diferents qüestions, en relació a l’inici de curs, que heu de tenir present i que són del vostre interès:

 • A principis del mes de setembre farem públic, a la web del centre, el Pla d’organització d’obertura de centre curs 2021-2022 elaborat d’acord amb les Instruccions de la Secretaria de Polítiques Educatives i al Pla d’actuació per al curs 2021-2022 en el marc de la pandèmia elaborat amb el Departament de Salut. Els principals criteris seguits per a l’elaboració d’aquest Pla d’organització, amb l’objectiu de nou de reduir la transmissió del virus i garantir la traçabilitat en cas de contagi, han sigut els següents:
  • Organització per grups de convivència estables amb espai físic referent. Aquests grups de convivència estables són reduïts i heterogenis.
  • Esglaonament en les entrades i sortides mantenint els grups de  convivència estables.
  • Esglaonament en l’ús de patis mantenint els grups de convivència estables.
 • A mitjans de setembre, totes les famílies esteu convocades a una reunió informativa telemàtica, que farem via zoom, per explicar el funcionament del curs, valorar l’adaptació dels infants els primers dies i atendre totes les preguntes que tingueu. La data de la reunió és:
 • Dilluns 27 de Setembre a les 13 hores.

El dia abans, us farem arribar l’enllaç de la reunió.

 • Abans de la corresponent reunió d’inici de curs, el tutor/a del vostre fill/a contactarà amb vosaltres via correu electrònic per presentar-se i facilitar-vos el seu correu electrònic de contacte i altres informacions i indicacions en relació al nou curs.

L’inici del nou curs, 2021-2022, serà dilluns 13 de setembre

 • En horari de 9 a 12h i  de 15 a 17h; l’horari de menjador i migdiada de 13 a 15 h.

FAMÍLIES, recordeu que a l’inici del curs ens haureu de retornar complimentat i signats els següents documents